Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (3.27 secunde)
Candidatul USL la alegerile parlamentare i-a spus Adrianei Saftoiu ca "era Pufuletul lui Basescu" la Cotroceni, cuvinte ce au deranjat-o extrem de mult pe fosta consiliera a presedintelui. ... Dialogul de mai jos este redat cu aproximatie Gigi Becali: ... Aveti curajul sa vorbiti de Dumnezeu.
Evident, masinaria este actuala Constitutie a Romaniei, care, cu bunele si relele ei, este departe de a functiona perfect. ... Sunt de acord ca avem nevoie de o noua Lege fundamentala;
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. ... - In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti. ... - Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare: - mama dvs.
Deputata PSD - declaratia anului in politica Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu: Nu are mama, nu are tata, e PSD-istul inversunat care-l uraste pe Iohannis (Autor:
Valoarea investitiilor straine directe atrase de Romania in 2005 va fi revizuita la peste 6 miliarde de euro, dupa recalcularea nivelului de 5,2 miliarde de euro preliminat de BNR, potrivit estimarilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Renumele oricarui restaurant e dat in primul rand de serviciile oferite si de mancarea servita. Cu toate acestea, indiferent de cat de priceput e ospatarul, bucatarul e cel care aduce clientii intr-un restaurant, mai ales ca acestia au anumite asteptari de la mancarea comandata.
Se stie deja ca Mircea Solomon, directorul Agentiei SAPARD, a fost exclus din PNL, in urma sedintei care a avut loc pe data de 1 noiembrie. Ca urmare a presiunilor membrilor PNL, dupa cum sustine Mircea Solomon, el a renuntat ieri, 9 noiembrie, la functia de director al agentiei.
Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice la sucursalele din Romania ale institutiilor de credit cu sediul in statele membre ale UE sunt garantate de la 1 ianuarie 2007 de sistemul din tara unde isi are sediul banca-mama, potrivit Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
O parte din producatorii olteni s-au pregatit de o crestere a concurentei pe sectorul alimentar inca de anii trecuti, astfel ca, in prima jumatate a lui 2006, trei societati au reusit sa-si ateste un meniu traditional oltenesc complet.
La inceputul lunii martie a anului trecut, Banca Nationala a Romaniei a hotarit sa elimine obligativitatea avansului pentru creditele acordate persoanelor fizice, care se situa la 25% din suma imprumutata in cazul celor ipotecare si la 30% pentru creditele de consum, precum si valoarea maxima a gradului de indatorare a persoanelor fizice.
O societate noua desprinsa din Electroputere se va ocupa de activitatile conexe ale firmei-mama. Cornel Mondea si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Electroputere, pentru a conduce noua entitate, EP SERV.
Sute de francize nu-si gasesc stapân în România, desi se cauta de trei-patru ani.
Proiectul de lege adoptat miercuri de deputati va duce la scaderea celor care-si doresc sa se intoarca la munca in loc sa stea sa-si ingrijeasca micutii pana ce acestia vor implini doi ani.
Investitiile straine directe au scazut anul trecut cu 48%, la 4,9 miliarde de euro.
La emisiunea tv "Frumusete pe muchie de cutit", sub privirile a peste 1,6 milioane de romani, o femeie si-a regasit frumusetea, feminitatea, zambetul stralucitor si confortul increderii in sine.
Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol". Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Romania Libera a publicat stenograme integrale in dosarul Vintu (pasaje nepreluate pana acum de presa), pe care le puteti citi in continuare.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Cofondatoarea site-ului informativ de mare succes, The Huffington Post, si-a vandut publicatia gigantului online AOL pentru 315 milioane de dolari, asigurandu-si o pozitie importanta in cadrul companiei AOL.
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
google-analytics.com